Categorieën
Geen categorie

De speeltuin opent weer op 1 april 2022!

De speeltuin is vanaf 1 november 2021 gesloten en opent weer als de lentezon gaat schijnen!

Categorieën
Geen categorie

Vanaf woensdag 19 mei gaan wij weer open!

Als het kabinet groen licht geeft voor verdere versoepelingen, gaan wij woensdag 19 mei 2021 om 10:00 uur eindelijk weer open. We hopen natuurlijk op veel mooi weer, zodat (groot)ouders en kinderen kunnen genieten van ons terras en onze speeltuin. Vanaf dit seizoen is ons terras rookvrij. Villa Kanjel werkt graag mee aan een rookvrije generatie. Ook wij hebben voorlopig slechts 50 zitplaatsen beschikbaar. Een aantal tafels zijn een dag vantevoren te reserveren voor lunch of diner. Voor een drankje kunt u gewoon langs komen en plaats nemen als er plek is. Wij hebben er zin in! Hopelijk tot snel.

Categorieën
Geen categorie

Villa Kanjel is gesloten!

Zoals alle restaurants in Nederland is de Brasserie en Buitenspeelplaats van Villa Kanjel gesloten vanwege de maatregelen voor Covid 19. Maar we verbouwen gewoon door aan ons familiehotel. We openen in het voorjaar van 2021 weer de Brasserie en Buitenspeelplaats als het terras open kan en mag. Hou onze website in de gaten!

Categorieën
Geen categorie

De brasserie bij het Koetshuis

De brasserie, het terras en de speeltuin zijn klaar. U kunt dus genieten van het terras, de buitenspeelplaats en de mooie Engelse landschapstuin. Mocht u willen reserveren of heeft u vragen dan kunt u ons via ons mailadres info@villakanjel.nl altijd bereiken.

Categorieën
Geen categorie

Hallo wereld

Welkom op de pagina van Villa Kanjel Maastricht!

Villa Kanjel is een monumentaal landgoed dat momenteel gerestaureerd wordt. Gerard van Rijn en Danielle Arends realiseren er een familiehotel met een buitenbistro, een mooi terras in het groen en een avontuurlijke speeltuin voor kinderen van alle leeftijden. Op deze website kun je binnenkort meer lezen en zien over ons landgoed en alles wat er te genieten valt.